Een lieve dino voor stoere Luc

Stoere Luc is drie jaar oud en gek op dino's. Luc heeft een dino dekbedovertrek, dino speelgoed, dino knuffels en nu ook een dino op de muur in zijn slaapkamer! Bij een kleine grote man hoort een kamer met stoere kleuren en accessoires. De handige vader van Luc heeft één muur aqua blauw en één muur antraciet geschilderd. De rest van de muren zijn wit en daar staan de antraciete meubels van steigerhout tegen aan. En op die witte muur, daar moest een eye-catcher komen.

 

Ik heb meerdere ontwerpen gemaakt, maar de eerste versies waren te eng voor Luc. Hij wilde een lieve dino! Uiteindelijk werd het een vissende lachende dino. Het ontwerp is afgedrukt op foam en daardoor makkelijk te bevestigen op de muur. In eerste instantie wilde Luc zijn mama de dino als behang op de muur plakken. Behang is visueel heel erg strak, maar wel definitief. De dino is op deze manier mobiel en kan makkelijk ergens anders opgehangen worden. Veel plezier met je dino Luc.

Reactie schrijven

Commentaren: 0