Pop-up no|mad met een hoofd vol popcorn

Hoe stel ik mezelf aan je voor als Marketing & Communicatie professional, geregistreerd (life, loopbaan & natuurvoeding) coach, grafisch vormgever, (foto)stylist, 40+ moeder, parttime HSP-er en fulltime levensgenieter? Ik doe het zo; "Hi, ik ben Lidia Vedder, een pop-up nomad met een hoofd vol popcorn!"


Ik heb me in de loop der jaren op verschillende vlakken ontwikkeld, als persoon, werknemer en zelfstandige. En geprobeerd me in één daarvan te specialiseren. Maar ik ben niet in een hokje te duwen. Mijn talent ligt juist in het ontdekken en creëren van nieuwe mogelijkheden door nieuwsgierig en met een open vizier in het leven te staan. Als een pop-up nomad ga ik graag op avontuur wat me dichter bij de basiselementen brengt. Daarnaast ben ik bewust bezig met een gezonde leefstijl om elke dag te kunnen bruisen van de energie. Mijn enthousiaste persoonlijkheid en een hoofd vol ideeën onderhoud ik door 80% voedzaam (en lekker!) eten, voldoende beweging en genoeg onthaast-momenten, het liefst buiten in de natuur. Hard werken en lekker knallen, afgewisseld met impulsieve of ludieke pauzemomenten, houden mij in evenwicht. Inmiddels kun je mij een expert en ervaringsdeskundige noemen op het gebied van creatief denken & doen door deze way of life. 

 

Missie

Ik zet creativiteit in als middel om te communiceren (call to action, inspiratie, kennis delen, spiegelen) en om tot de verbeelding te spreken, met als doel om (duurzame) verandering of verwondering tot stand te brengen. En dat zit soms in verrassend kleine en simpele dingen. creaties  uit een hoofd vol popcorn