Hoe stel ik mezelf aan je voor als Marketing & Communicatie professional, geregistreerd (life, loopbaan & natuurvoeding) coach, grafisch vormgever, (foto)stylist, 40+ moeder, parttime HSP-er en fulltime levensgenieter? Ik doe het zo; "Hi, ik ben Lidia Vedder, een lifedesigner met een hoofd vol popcorn!"

Ik heb me in de loop der jaren op verschillende vlakken ontwikkeld, als persoon, werknemer en zelfstandige. En geprobeerd me in één daarvan te specialiseren. Maar ik ben niet in een hokje te duwen. Mijn talent ligt juist in het ontdekken en creëren van nieuwe mogelijkheden door nieuwsgierig en met een open vizier in het leven te staan.  


"Het eindpunt kan nooit zo interessant zijn als de weg ernaartoe"


Ik ga graag op avontuur. Op zoek naar onbekend terrein, ver weg of dichtbij huis, fysiek en mentaal. Ik investeer in een gezonde leefstijl om elke dag te kunnen bruisen van de energie. En om ons klimaat een handje te helpen. Mijn enthousiaste persoonlijkheid en een hoofd vol ideeën onderhoud ik door zo veel mogelijk voedzaam te eten, voldoende te bewegen en genoeg onthaast-momenten in te lassen. Om me op te laden duik ik graag de natuur in. Offline. Het ontspant en inspireert. Het is een way of life(design). 

 

 


Missie

 

Ontdek de magie van alledag. Creëer nieuwe inzichten. En laat je verrassen door de eenvoud. Ik zet mijn offline verhalen en creaties in als middel om (online) te communiceren: a call to action, inspiratie, kennis delen, spiegelen en om tot de verbeelding te spreken. Off (line) you go!