Pop-up nomad

Met een hoofd vol popcorn schieten er constant allerlei creatieve ideeën te binnen bij mij. Super handig! Maar soms ook killing als ik niet oppas en door alle afleidingen het evenwicht verlies. Om mijn brein te temmen en tegelijkertijd te voeden, zijn ontladen en opladen de sleutel tot een te gekke manier van leven.

Hoe stel ik mezelf aan je voor als Marketing & Communicatie professional, geregistreerd (life, loopbaan & natuurvoeding) coach, grafisch vormgever, (foto)stylist, 40+ moeder, parttime HSP-er en fulltime levensgenieter? Ik doe het zo; "Hi, ik ben Lidia Vedder, een pop-up nomad!"


Ik heb me in de loop der jaren op verschillende vlakken ontwikkeld, als persoon, werknemer en zelfstandige. En geprobeerd me in één daarvan te specialiseren. Maar ik ben niet in een hokje te duwen. Mijn talent ligt juist in het ontdekken en creëren van nieuwe mogelijkheden door nieuwsgierig en met een open vizier in het leven te staan. Als een pop-up nomad ga ik graag op avontuur wat me dichter bij de basiselementen brengt. Daarnaast ben ik bewust bezig met een gezonde leefstijl om elke dag te kunnen bruisen van de energie. Mijn enthousiaste persoonlijkheid onderhoud ik door 80% voedzaam (en lekker!) eten, voldoende beweging en genoeg onthaast-momenten, het liefst buiten in de natuur. Inmiddels kun je mij een expert en ervaringsdeskundige noemen op het gebied van creatief denken & doen door deze way of life. Ik zet creativiteit in als middel om te communiceren (call to action, inspiratie, kennis delen) en om tot de verbeelding te spreken, met als doel om (duurzame) verandering of verwondering tot stand te brengen. En dat zit soms in verrassend kleine en simpele dingen. Gezond en lekker? Ja hoor, dat kan!
Check deze  feestelijke 'no-meuk' recepten 


Een eigenzinnig interieur & good vibes

Hoe een standaard caravan een eigentijds tinyhouse on wheels wordt met retro vibes.

 

Workshops op pop-up plekken 

Verschillende eigenwijze creaties 

De aanschaf van een 30 jaar ouder camper en de uitdaging deze om te toveren tot rijdend kantoor en studio.

Weggooien kan altijd nog. Geef materialen een tweede leven.

 


Vrij werk uit de studio. #seekinspirecreate

Pop-up plekken waar de tijd lijkt stil te staan.

Geen dag is hetzelfde in de natuur.


Een wedstrijd van De Telegraaf bestaande uit drie loges en drie finalistenkoppels in Frankrijk...wie pimpt de mooiste 'tent'?

Publicaties in diverse woonbladen in binnen- en buitenland en een TV debuut in Binnenste Buiten.

Een festival voor en door creatieve communicatie professionals