VERDIEN EEN HOODIE

Jouw mening telt! Voor mij om van te leren, zaken aan te passen, problemen op te lossen of om naast mijn schoenen te gaan lopen ;-) En voor jou om te zien welke feedback anderen over mij = Hoe Vedder hebben gegeven. 

 

Onder de mensen die hun feedback via de link achterlaten geef ik met regelmaat een Hoe Vedder Hoodie weg. Een uber stoere trui, waarin jij - als ambassadeur van Hoe Vedder - problemen signaleert, waarmee ik mensen eventueel weer Vedder kan helpen.

 

Dankjewel!


LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

EXPERTISE


Selfmade fotograaf & stylist | 'School of life'

Professioneel geregistreerd life & loopbaancoach | Balansgroep

DTP-er/ vormgever | House of Media

Marketing & Communicatie | Hanzehogeschool /Hotelschool

Gewerkt voor o.a.:
Van der Valk, Scholengemeenschap Winkler Prins, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Univé Verzekeringen, Rabobank, Communicatiefestival, Garage TDI Theater, Roodpaleis en verschillende zzp-ers.

MISSIE

"Handen en voeten geven aan verhalen die een (groter) podium verdienen, zonder luchtfietserij, door aandacht en kleur te geven op de vragen 'wat' en 'hoe', maar vooral WAAROM."

UPDATES 

Geen zin om afhankelijk te zijn van algoritmes en wil je op een makkelijke manier op de hoogte blijven van blogs, nieuws en creatieve oplossingen? Schrijf je dan in voor de Hoe Vedder Updates en ontvang het eerste creatieve idee helemaal gratis!