Hangen en tuinieren bij de voordeur

We konden deze week eindelijk weer buiten zitten zonder jas! Met een plekje in de zon en uit de wind voelde, hoorde en rook je de lente. En zo’n dag laat ik me niet door de vingers glippen, dus tijd om de bloemetjes buiten te zetten.Dat plekje in de zon en uit de wind is bij mij op de veranda bij de voordeur. In de ochtendzon is het hier heerlijk vertoeven en heeft het een perfect klimaat voor de moesplantjes. De actie van de AH moet dit jaar toch eens tot een oogst leiden! Onder het mom van een goed begin is het halve werk, heb ik een muurkweekkasje aangeschaft via het internet (Fonq). Bij een vriend die een loods heeft met allerlei gave bouwmaterialen en verschillende soorten hout (check www.houtletshop.nl), vond ik industriële bakken van Overtoom. Perfect voor in de kas! De zaadjes zijn in de grond gestopt en in de kas op de zonnige plek op de veranda gezet. Nu is het een kwestie van water geven, toch?

 

Om zelf ook te kunnen genieten van de heerlijke zon kocht ik een geknoopte hangstoel van de Karwei. Een echte eyecatcher voor een zacht prijsje. De bevestiging vergt wat technisch inzicht en materiaal, maar daar heb ik een goede hulp voor in huis. Rest mij nog om de bloemen buiten te zetten. Ik heb gekozen voor een kleurrijke verzameling violen, narcissen, begonia’s en kustbloemen (ssssst!). En zo kan ik nu hangend bij de voordeur zien wanneer de zaadjes zich ontkiemen en vervolgens ontpoppen tot wortels, paprika’s, meloenen en komkommers….En dat onder het genot van een kopje koffie!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 VISIE

Een kiekje is zomaar een foto. Holle woorden zijn zonder inhoud. Storytelling & -styling geven verhalen vorm.