Deur & kleur

Om maar met de deur in huis te vallen: dit kan jij ook creëren!

Wat je nodig bent is een portie lef en een mooi kleurenpalet. En zie je daar die leuke luchtplantjes hangen aan de deur? Deze simpele Do It Yourself doe ik je cadeau in dit blog.

 

Om het jou wat makkelijker te maken heeft de Praxis een uitgebreide matte muurverf kleurenlijn van Perfection met stalen en testers, om goed voorbereid aan de slag te gaan. Kies twee of drie kleuren die je wilt gebruiken als eyecatcher in je interieur. De testers zijn te krijgen in potjes van 75ml en kosten 1,99 euro. Je kunt hier ongeveer 1m2 mee verven. Precies genoeg voor jou project dus!

Je kunt de kleuren aanbrengen op je muur, een paneel of, zoals ik heb gedaan, een oude deur.

 

Wij hebben vorig jaar een huis uit 1917 gekocht en troffen op onze zolder een oude deur aan die schots en scheef in een oud deurkozijn hing. Toen de zolder werd gestript, heb ik de deur eerst wit geverfd en als decoratiepaneel in de kamer gezet. Maar nu heb ik zin in meer kleur en dus onderging de deur zijn tweede metamorfose. Ik heb gekozen voor de kleuren dijon geel, petrol blue en olijf groen. 
En dan? Maak met schildertape een patroon op je deur, muur of paneel. De verschillende vlakken die dan ontstaan, kun je de door jouw uitgezochte kleuren geven. Krijtverf droogt snel. Dat is fijn. Eventueel kun je dan snel een tweede laag opbrengen en boek je dus snel resultaat!

Om je gekleurde muur, paneel of deur te stijlen heb ik nog een hele leuke DIY voor je: luchtplanthangers.

Ik vind de luchtplantjes, oftewel de Tillandsia, zoals ze eigenlijk heten, zo leuk! Je kunt ze overal opleggen, instoppen of ophangen, zonder potgrond of vaas. Met de DIY op deze website laat ik je stap voor stap zien hoe je deze leuke low budget hangers van boomschijven kunt maken en waar je de luchtplantjes kunt kopen. De poster is te vinden in de webshop.

Ik ben benieuwd naar jouw kleurenkeuze! Stuur je een foto als je project klaar is?

En wees niet bang. Bevallen de kleuren of het patroon je niet, dan verf je er net zo gemakkelijk weer overheen.

 

Liefs,

Lidia

Reactie schrijven

Commentaren: 0

LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 VISIE

Een kiekje is zomaar een foto. Holle woorden zijn zonder inhoud. Storytelling & -styling geven verhalen vorm.