Sneak preview: VT wonen & design beurs 2016

Ik ben gek op interieur, mooie dingen, fotograferen en verhalen schrijven. Wat doe je dan? Juist: bloggen! En ondanks dat ik net om het bloghoekje kom kijken, bood Furnlovers mij een poosje geleden ook een podium als gastblogger. Mijn blogs zijn mijn portfolio en creatieve uitlaatplek, waar alles samen komt: interieur, DIY's, (grafische) ontwerpen, hotspots & must haves. Ik riep dan ook heel hard 'hoera!', toen ik hoorde dat ik samen met het blogteam van Furnlovers naar de VT Wonen & Designbeurs mag!

Wat ik stiekem heel stoer vind, is dat mijn foto op de site van VT Wonen staat. Klik je op deze meet-up button, dan zie je dat wij daar op woensdag 28 september zijn bij de LAGO Social Table. Verder kun je op de website alle ins- and outs over het toffe woonevenement in de RAI vinden, van 27 september tot en met 2 oktober. Ik pik er alvast een paar van mijn favorieten voor je uit:

 

Deze live metamorfose shows met Ellentine bieden instant inspiratie voor het transformeren van een woonruimte. Per woonstijl geeft zij 10 tips waar je écht wat aan hebt.

 

Van modern (stijl vtwonen)
> naar landelijk (stijl WONEN Landelijke Stijl)

Van landelijk (stijl WONEN Landelijke Stijl)
> naar design (stijl Eigen Huis & Interieur)

Van design (stijl Eigen Huis & Interieur)
> naar stijlvol (stijl Stijlvol Wonen)

Van stijlvol (stijl Stijlvol Wonen)
> naar modern (stijl vtwonen)

Ik heb me al ingeschreven! En ik laat je natuurlijk weten hoe dit was.


Zuiver is hét Nederlandse interieurmerk van dit moment met een ruime collectie meubels, verlichting en accessoires. Het label biedt alles wat je in een huis nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen. Een merk om in de gaten te houden, want het designteam zorgt voortdurend voor betaalbare aanvullingen op de trendy collectie die altijd bol staat van kleur, durf en de inmiddels bekende Zuiver knipoog.  

 

Op mijn verlanglijstje staat de Saber wandlamp, maar ik kom op de beurs ongetwijfeld meer leuks tegen. 

 

Ik houd je op de hoogte!


Storytiles geeft de ambachtelijke Hollandse tegels een vernieuwende twist met speelse decoraties. De tegels zijn versierd met miniatuurverhalen ontworpen door Amsterdams beeldend kunstenaar Marga van Oers. Door een subtiele humoristische insteek tovert zij de vertrouwde Hollandse witjes om tot prachtige kunstwerken. Elke tegel vertelt een eigen verhaal en is gedecoreerd met een gedetailleerde afbeelding. Elke storytile is op ambachtelijke wijze gebakken in Nederland, hierdoor zijn alle items hitte- en waterbestendig en gaan ze levenslang mee.


Draadzaken is een merk dat zich richt op geometrische interieurvormen. Dit leuke merk wordt inmiddels al op vele plekken verkocht en wordt door vele creatievelingen geroemd!
Ga zelf aan de slag en maak je eigen Himmelis, in kubusvorm of een diamant-achtige druppel: met de DIY pakketten van Draadzaken krijg je alles voor elkaar! Ook de leuke luchtplantjes, die prachtig in je zelfgemaakte Himmelis staan, kun je krijgen via de website van Draadzaken. Naast de DIY pakketten en luchtplanten, hebben ze ook hele leuke muurstickers op de markt gebracht met geometrische vormen. Zullen er nieuwtjes zijn op de beurs? 


Dit kende ik nog niet! Wat een inspiratie vind je op deze site! Mooiwatplantendoen.nl is een initiatief van Bloemenbureau Holland en laat consumenten ervaren dat je je lekkerder voelt met planten om je heen. Ik ben gek op groen en kan hier mijn plantenhart sneller doen kloppen, als het gaat om trends, verzorging en andere wist u datjes.


Ik ben dol op statements in het interieur. Een felle kleur, een kek behangetje, een uitvergrote foto of...een muurmeester!

 

Muurmeesters is een meester in het op groot formaat printen van (oude) meesters. Op Stof. Wandgroot, een krachtig en prachtig statement, zelfs in een kleine ruimte. Rembrandt, Vermeer, Frans Hals, hoe bijzonder is het om met een schilderij van jouw favoriete meester, je kamer of kantoor een eigen signatuur te geven. En het leuke is: je kunt wisselen wanneer je maar wilt. Naast de schilderijen zijn er ook kussenhoezen verkrijgbaar met een meester erop. De kussenhoezen zijn geschikt voor kussens van 50x50 cm. Ze zijn wasbaar. De prijs voor zo'n unieke hoes is 44,95 per stuk.


 

Heb ik je al een beetje nieuwsgierig gemaakt? Ik ben het in ieder geval wel! Ik hoop je te zien op de woonbeurs of iets van je te horen via mijn blogs, Instagram of Facebookaccount.

 

Liefs,

Lidia


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marielle (vrijdag, 16 september 2016 17:30)

    Ik heb er zin in!

    Leuke blog! Xxxx

LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 VISIE

Een kiekje is zomaar een foto. Holle woorden zijn zonder inhoud. Storytelling & -styling geven verhalen vorm.