Wednesday afternoon DIY

Mijn woensdagmiddag staat vaak in het teken van de meiden met een sportclub hier en een ortho daar. Als parttime ‘cab driver’ rijd ik van hot naar her en kom eigenlijk aan weinig toe, behalve dan een wasje opvouwen en een boodschapje doen. Maar deze woensdagmiddag was ik onverwachts een paar uurtjes alleen! Voordat ik het wist stond ik bij de Praxis, zocht een leuk verfje uit en had ondertussen ook al bedacht wat ik wilde gaan maken: een camouflage expositie.

 

Benodigdheden:

muurverf

schilderij met nostalgische prent

lijsten

cijfers en letters

schilderstape

kwasten

pattex/ spijkers/ hamer

 

Ik ben begonnen met het afplakken van de muur. Met schilderstape creëer je een grafisch patroon door een aantal diagonale lijnen te plakken. Voor de expositie ben ik mijn kelder in gedoken. Daar lag nog een oud schilderij van de kringloop dat ik ooit een witte dip dye had gegeven, maar er lagen ook losse lijsten en een aantal houten letters. Perfect! Voordat ik de verfpot opende, heb ik eerst de compositie op de muur gemaakt. Hiervoor kun je spijkers gebruiken of pattex. Wanneer je pattex gebruikt, moet je wachten met plakken, totdat je de schilderstape hebt verwijderd.

 

Tijd voor actie! Kwasten maar. Ik heb gekozen voor de kleur Green camouflage van Flexa, die ik met een blokkwast opbracht. Daarna heb ik de lijsten, de houten letters en een deel van het schilderij in dezelfde verf gezet. Toen alles droog was, brak het leuke werk aan. De schilderstape kon verwijderd worden en het schilderij, de lijsten en de letters werden opgehangen. Expositie geopend.

Liefs Lidia

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Esther (woensdag, 01 februari 2017 20:19)

    Wat een superleuk idee! Echt heel mooi gedaan!!

  • #2

    Linda Vernooy (donderdag, 02 februari 2017 08:27)

    Daar hou ik van !! Top idee !!

LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 VISIE

Een kiekje is zomaar een foto. Holle woorden zijn zonder inhoud. Storytelling & -styling geven verhalen vorm.