Ei, ei, ei....

Nog twee weken en dan is het alweer Pasen. De chocolade paaseitjes komen ons al bijna de neusgaten uit, maar een paastak met decoratieve eieren, die moest er nog komen. In de winkels had ik al verschillende soorten decoratiemateriaal gezien, maar ik besloot om zelf iets te maken met hulp van mijn dochter. Gezellig, goedkoop en anders dan anders!

Benodigdheden:

 

- Een zak met schuimeieren (Wibra/ Zeeman)
- Crêpe papier (Ikea, Hema of Pipoos)
- Klemmetjes (bouwmarkt)
- Pak & plaklijn (internet)
- Touw/ lintjes 
- kwast


Aan de slag!

Scheur van de verschillende kleuren crêpe papier kleine stukjes af. Leg de stukjes op het ei en smeer de lijm met een kwast over de stukjes papier op het ei. Door verschillende laagjes aan te brengen, ontstaat er een mooi kleurenpalet. 

 

Omdat wij hier in huis gek zijn op grafische printjes, kon een crêpe papiertje met stippen niet ontbreken natuurlijk. Toen we alle eitjes hadden voorzien van een kleurrijk jasje, hebben we ze een poosje in de zon gelegd. Tijd voor een welverdiende kop koffie, een beker ranja en een paaseitje ;-).

Toen de lijm opgedroogd was, konden we de lintjes en touwtjes vastzetten met klemmetjes, die we in het schuim drukten. Dan een knoopje erin en decoreren maar die Paastakken! En wat is een ei zonder een vogel? Huppakee, we zetten ook nog wat vogeltjes in de tak en zoeken een mooie plek voor onze vaas. 

 

Vrolijk Pasen!

 

Liefs Lidia

Reactie schrijven

Commentaren: 0

LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 VISIE

Een kiekje is zomaar een foto. Holle woorden zijn zonder inhoud. Storytelling & -styling geven verhalen vorm.