Expositie - Alice in Noorderland - Gastenboek

Commentaren: 10
 • #10

  Margriet (woensdag, 18 oktober 2023 19:48)

  Echt heel gaaf hoe jij dit doet! Zag er fantastisch uit. Apetrots!

 • #9

  Gerard Schepers en Annet (woensdag, 18 oktober 2023 11:56)

  Het was op Zondag middag 15 Oktober een mooie op stelling van Alice in Noorderland, in de Nettenfabriek te Apeldoorn.
  Met mooie foto's en de ontmoeting met Alice zelf was ook zo bijzonder. Top top.

 • #8

  Diana Dol (dinsdag, 17 oktober 2023 18:22)

  Lieve Lidia, wat ben je mooi van binnen en van buiten. Jouw brains die steeds overuren maakt. Ik heb je expositie mogen zien in Apeldoorn en wat heb jij het daar weer fantastisch neergezet. Het verhaal van Alice heb je mooi laten zien in de vorm van je prachtige foto's. En er komt nog heel wat moois op het pad in de vorm van het maken van je eigen boek. Ik weet dat dit vast niet jouw laatste project zal zijn. Ik blijf je volgen.
  Liefs van mij en de rest. Xxx

 • #7

  Mirjam en Ype (maandag, 16 oktober 2023 09:47)

  Mooi dat ze zichzelf als Alice ziet in haar eigen werk. 'Alice in Noorderland' verdient ook hier in het Groningse een plekje.

 • #6

  Meike (zondag, 15 oktober 2023 20:40)

  Wat tof dat jij altijd achter je dromen aan gaat. Net zoals je nu weer hebt gedaan. Vanaf een afstandje krijg ik het wel mee, maar vandaag mocht ik het van dichtbij zijn. Het zag er super mooi uit!!
  Liefs Meike

 • #5

  Chloë (zondag, 15 oktober 2023 18:45)

  Ik vind het heel knap van je hoe je dit allemaal zelf doet, en ook waar maakt.
  Jouw expositie viel het meeste op van allemaal. Ik ben trots op je mam xx
  Liefs Chloë

 • #4

  Jan (zondag, 15 oktober 2023 14:20)

  Een herkenbaar tafereel
  Je hebt dromen, soms kun je je dromen werkelijkheid maken
  Wat is mooier om een deel uit te maken van de dromen van je dochter
  Geen foto’s aan de wand maar op stoelen en tafel die ik voor je kon maken
  Ik hè genoten van het maken van het meubilair en kijk met verwondering naar je foto’s en het verhaal er achter

 • #3

  Richard (zondag, 01 oktober 2023 15:29)

  Vandaag mijn liefje geholpen met het opbouwen. Ik de handige Harry met gereedschap, Lidia de vormgever... een super koppel.
  Expositie ziet er super leuk uit. Trots op mijn schatje.
  Sucsess en op naar de volgende doorbraak.

 • #2

  Mia (donderdag, 21 september 2023 23:13)

  Heel veel succes Lidia. Ik hoop dat 'Alice in Noorderland' het heel ver gaat schoppen!

 • #1

  Esther Wever (zaterdag, 16 september 2023 06:56)

  Wauw Lydia, wat ontzettend leuk dat je een eigen expositie hebt. Ik volg je met plezier op de socials. Daar zie ik dat je ook veel in opdracht van anderen doet. En dus nu iets van/voor en door jezelf! Als ik in de gelegenheid ben ga ik zeker een kjjkje nemen. Lieve groet


LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 VISIE

Een kiekje is zomaar een foto. Holle woorden zijn zonder inhoud. Storytelling & -styling geven verhalen vorm.